1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480344 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863978

Sv: Apropå ingenting...
Det krävs verkligen ett speciellt psyke att orka att engera sig i detta viljelösa gäng. Det är också en väldigt förvånande förvandling. Jag såg laget följa upp 4-1 seger hemma mot AIK med att vinna borta mot Oskarshamn på ett fantastiskt sätt. Vilken vilja man visade i den matchen! Hade man efterföljande visat den inställningen, så hade man haft 12-15 p mer idag. Jag undrar vad som har hänt. Hur kan man den 16/12 kämpa till sig ett perfekt utgångsläge för att två dagar senare visa usel inställning? Dessutom var det inte bara en reaktion, men början på ett ras.
Jag tror inte att man ramlar ur, men Västerås har visat att det är möjligt och vi närmar oss botten med stormsteg, så helt trygg ska man kanske inte vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Snipan: Jag är en medelålders gubbe som haft ett MoDohjärta sedan jag var liten. Satt i pappas knä och såg MoDo vinna en kvalmatch mot... kanske var det Crif, minns inte riktigt men tagen blev jag. I år fyller jag 54 år och med MoDo har det varit upp och ner under åren. Men så här dåligt har det aldrig varit. För mej är det gåtfullt hur årets upplaga presterar. De har ett spelarmaterial som borde ligga bättre till i tabellen, de har en coach som jag respekterar och som levererat tidigare, de faciliteter MoDo förfogar över ligger i högsta eller över SHL-klass, hela bygden har alltid ställt upp för sitt hockeylag och identifierar sig med MODO Hockey. Jag är rädd att det vi nu ser är slutet på en era. Att MoDo inte kommer att vara ett elitlag något mer. Att de som tagit över efter de gamla och de som stod för kontinuitet inte alls klarat av jobbet. Utskällde Bengt Hedin var väl den senaste sportchef som levererade ngt resultat? Även om Ecke var klubbchef vid sista guldet. Att arvet efter tex Tore Erken som var ordf under många år, Att vi INTE sparkade tränare stup i kvarten, att vi hade en Molinder på hockeygym som utvecklade talanger osv, att det som en gånga var MoDo är förskingrat och förstört. Fjällräven är ett monument över något som var. Mitt MoDohjärta sitter kvar och kommer alltid att klappa för föreningen men jag har tappat tron på MoDo som ett topplag i framtiden och jag är faktiskt rätt ledsen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Snipan:
Nu har inte sett så mkt på senare tid men tyvärr så känns det som man inte har förmågan att vända en motgång i en match. Det är på det rätt många matcher där man har bra utgångsläge att plocka hem dem men släpper taget. Det här spelarna som är tänkta av vara ledare i sådana lägen, var är de. Rent speltekniskt eller hur man nu skall uttrycka det är man markant bättre än förra säsongen men det verkar hjälpa föga hittills.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Snipan: jag ser mycket hockey, nästan varje kväll både allsvenskan o SHL, blivit ett måste vid 19-tiden, dessutom följt Modo i snart 60 år, men 2a o 3e perioden igår var det mest virriga geistlösa slarviga, ja orden räcker inte till, jag sett från något annat lag vad jag minns iaf, man skulle tro att spelarna inte fått lön på några månader....
Kommentera