1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863987

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: vi är många som tycker tvärtom. Att truppen borde räcka för en topp åtta-placering, men att man inte ens i närheten presterar så bra som man borde kunna.

Att tro att spelarnas individuella kompetens är det enda som spelar roll för resultatet är faktiskt korkat. Den är naturligtvis viktig, men så sjukt mycket annat spelar in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag håller fullständigt med om att truppen borde räcka till en topp-8 placering och jag anser att man har bevisat det i några matcher. Enligt min mening, så kan det fria fallet tillskrivas taskig inställning sedan 16/12, med udantag för Löven och Leksands matcherna som båda förtjänade ett bättre öde. Jag har varit tveksam till Sundlöv från dag ett, men det baserar jag bara på magkänsla och hans tveksamma track-record. Dock ser jag det inte som hans främsta uppgift att se till så att grabbarna är taggade till tusen när de skrinnar in till match
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Självklar spelar mycket annat in än spelarnas individuella kompetens, detta är ju en lagsport. Det skiljer trots allt bara 14 poäng från 10:de till 2:a plats i tabellen och givetvis speglar tabellen inte helt lagens faktiska styrka heller. Saker som skador, tur/otur, spelchema, osv spelar in. Modo har säkerligen en kapacitet som skulle kunna räcka för en riktigt hög placering i tabellen men mycket spelar in.
Det gick ju fint fram till de 6 hemmamatcherna där jag tror att Modo hamnade snett rent mentalt och kanske gick in i dessa matcher med för dåligt fokus, och presterade dåligt därav. Sedan rullade det på och självförtroendet fick sig en törn samtidigt som skador störde och pressen ökade.....surt sa räven men jag tror det kan vända uppåt på slutet trots allt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Visst speglar detta verkligen Modo, ingen oro alls, låt det rulla på, det kanske löser sig!? Trodde att i och med Säckens intåg i laget så skulle dessa problem undanröjas, men tyvärr, det sitter någon slags dåligt omen i väggarna nere på FC. Jag vill hävda att spelarna måste känna ett större ansvar, dom blir efter i skridskoåkning bl.a, passningarna sitter bak på skridskon istället för på bladet, något besked verkar dom inte vilja ge till supportrarna heller.
Kommentera