1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1868600

Sv: Modo - Västervik 3/2
Tarasov:

Känns ändå märkligt, hade för mig att det ska vara en avsiktlig rörelse med handen. Molin håller ju klubban med två händer och försöker slå in returen, ser inte att detta skulle vara avsiktligt även om pucken skulle träffa hans hand i skottförsöket.

Trodde denna regel var mer för att korrigera situationer framför mål där spelaren t.ex släpper en hand från klubban och slår till pucken för att få den mot mål.

Svårt att se på våra repriser ifall pucken verkligen träffar handen eller klubban. Hur som så fixade vi iaf 2p och det var jäkligt viktigt i kampen om en plats bland de 8 bästa.

Vore skönt ifall vi kan sätta ihop en poängsvit nu de sista 10 matcherna och toppa formen.

Någon som vet när finnen är tillbaka? Han behövs verkligen i vår defensiv de sista matcherna, spelar enkelt och rejält och får ofta stopp på motståndarna vid sarg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 3/2
Rytter: håller med. Känns skumt att det inte blir mål när den kan ta på andra delar utan rörelse och det blir mål. Ah skulle vilja veta hur det står till med finnen med. Känns som han ändå kan vara viktig. Kändes lite sämre i egen zon denna match och kan ju inte va optimalt å gå på sex backar hela matchen. Eller ska det räcka? Iof kanske någon mer kommer med nästa
Kommentera