1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1868922

Sv: Modo - Västervik 3/2
Robin Ztorken L: Tycker faktiskt att spelschemat ser bra ut. Karlskoga, vita hästen, troja och däremellan Leksand o Löven. Räknar med full pott mot de "sämre" lagen. Sen borde det vara dax att ta poäng mot Löven. Poäng mot knätofsarna ser jag som ren bonus. 10-11 poäng på dessa matcher så är vi definitivt med i Meca Racet. Håll upp det goda modet nu. Go Modo go.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 3/2
Golden boy : Karlskoga har sina dagar. Det har vi fått erfara mer än en gång. Får man önska att ni trycker till Leksand? Ta chansen nu när deras självförtroende är naggat i kanten. Kanske kan vi då stressa fram ytterligare några panikvärvningar, så att de diskvalificerar sig från att gå upp av ekonomiska skäl. :)
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 3/2
Golden boy :
Känner mig trygg när Robin är negativ, sist han var positiv förlorade vi 8 av 10 eller nåt. Vinst idag skulle var skönt, då ligger vi 7. Med lite flyt tom häng på 5 platsen. Tror faktiskt att lite vinster mot de lag vi haft svårt för kan ge råg i ryggen, mot löven tror jag vi vinner de två senaste har varit ganska jämna men man har tyvärr inte lyckats få mål med sig i rätt lägen sånt brukar jämna ut sig.
Kommentera