1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481094 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871114

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: håller med i detta, nu tillhör jag iofs en av dem som börjat tappa intresse för Modo iomed den eviga kräftgången, men kan inte förstå varför man inte spelar Hanses då han värvades som förstemålvakt. Eller jag kanske missat något, typ skador etc men ändå, tycker det vart då Hanses stått som det såg stabilt (o intressant) ut
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Från att haft ett brinnande intresse de senaste 12-15 åren och knappt missat en match, planerat semester efter säsong etc, har det i år blivit att jag ibland inte ens ser matchen, kollar slutresultatet eller varken känner glädje eller sorg över vinst/förlust.

Det är en skrämmande utveckling och jag tror inte jag är ensam. Svårt att säga varför det blivit så här, men jag tror mitt problem är att MoDo spelar så oerhörd tråkig hockey.
Det känns som att det går långsamt, det är inga känslor, alldeles för många alibi-spelare. Man hör till och med att delar av laget går ut på stan efter en derbyförlust mot Timrå. Efter en sådan match skulle jag önska att man som spelare låser in sig och vägrar visa sig ute enbart för att man är en vinnarskalle.

För att vi då ska bli slagkraftigare nästa år anser jag att man bör försöka bryta en del kontrakt, och välja att bryta med vissa trots att de fortfarande är juniorer.

Vill definitivt att man bryter med T. Ericsson och Enström och här får in två ruggigt stabila allsvenska backar istället. Billiga, men spelar 0-0.
J.Eriksson är jag väldigt tveksam till.
Jag ser gärna att man släpper Ståhl-Lyhrenäs och Alba som inte får ut någonting över huvudtaget. Här tycker jag att Karlström och Wernblom får chansen nästa år istället. Molin tappar vi till SHL.
Förläng med Marklund och Karlqvist. In med två spelfördelande centrar.

Ny-Ny-Ny (J.Eriksson)
Karlqvist-Ny-Björklund
Marklund-Öhman-Wernblom
Karlström-Wahlgren-Häggström
Kommentera