1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871249

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Millennium: Känns ju fördjävligt att man är Modoit på något sätt, alla våra derbygrannar pissar ner oss och Modo är som hela Mellansveriges lillebror just nu, man funderar ju på när fan ska man få vara lycklig?!, att slå hästen, pantern, Oskarshamn betyder ingenting, man vill slå Leksand, löven och Timrå, där har vi snudd på 100% förluster denna säsong och det verkar stört omöjligt att någon enstaka gång göra sin bästa match och vinna så man får vara lycklig om än bara för några timmar!

Som modofan är man ett på förhand en kandidat till psykiatriska kliniken, ångest och djup depression!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Gavelo: Det är bara tillfälligt, jag lovar.
Vi är, och kommer alltid vara storebror över dessa småvalpar ;)
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Gavelo: Har inte orkat skriva på länge men kan inte hålla mig.

Tyvärr är Modohockey totalt menlösa just nu. Noll personlighet, inte bara en massa brunkare utan även totalt intetsägande hockeypersonligheter. Hockeyn är makalöst fantasilös och tråkig. Man kommer på sig själv sitta och stirra med dreglet rinnande ur mungipan som om man fått en överdos lugnande när Modo spelar. Enda som går att titta på är J18 laget som emellanåt spelar fin och kreativ hockey.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Gavelo: Håller med helt och hållet! Jag har stängt av matchen. Ett måls underläge i hockey är ingenting, men vi vet alla vart detta är på väg. Vore kul att bli motbevisad för en gångs skull...
Kommentera