1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478700 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871333

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Tack Björklöven. Vi fick en poäng. Lägger byxorna på min säng. Nu går jag ut på den kalla balkongen i kvarteret och visar Modoröven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 14/2
jag sitter tyst och väntar på när särki ska komma på att spela sarg ut i 60 minuter inte kommer leda till några stora titlar... eller ens stora segrar!

Lite Arsene Wenger vibbar över särkijärvi faktiskt, ingen direkt idé, kör på med sarg ut i varje match och hoppas att man tar poäng mot mellanskiktet, i toppmötena är man chanslös, man är trots allt nöjd med det!?!

Modo är så intetsägande, hjärtlöst och viljesvagt, man är spillror av den starka förening och laganda man en gång instiftade i klubben, hårt jobb, tekniska lösningar och framförallt stort hjärta.. idag ett hopplock av spelare som har svårt med både passningar och fysiken, kylan saknas helt och ledningen känns mest handlingsförlamad och travar på i samma spår i hopp om att det en dag ska vända.

I all denna jävla misär så finna det ändå en liten detalj som är positiv förutom Molins mustasch, det är att man trots stora motgångar så har man vänt trenden och gör bra sista perioder, Modo var faktiskt helt dominanta i sudden och borde avgjort där, men bara det att kunna komma tillbaka trots att domarna tagit ett gäng ganska mediokra utvisningar är en jävla styrka, skulle man nu bara då in lite mer kompetens i laget så kanske vi faktiskt kan vinna ett derby på sikt.
Kommentera