1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1871384

Sv: Modo - Björklöven 14/2
Costanza: Vi har inte pyst ut allt högmod ännu, det finns en hel del kvar att städa bort innan ödmjukheten tar överhand. Vi ska nog åka ur AS först tror jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 14/2
bisterfinnen: Spelarna idag spelar för sig själva och sin egen förtjänst. Det handlar 0% om klubben och laget när det kommer till kritan. Det var därför jag får spunk när våra talanger pissade på oss och stack utan ens ett hej då eller ett lycka till. Först drog förstasorteringen, sen andra och tredje, utan att ens se sig över axeln.

Detta dränage i kombination med såväl klubbens som supportrarnas uppblåsthet är det som raserat Modo Hockey.

Det lustiga är att supportrar inte ens lyfter på ögonbrynet. Tvärtom försvarar man såväl klubb som enskilda spelare som förråder klubben dom sagt sig älska. Man fortsätter stoltsera på sina höga hästar och tror verkligen att man på gamla meriter förtjänar en plats i finrummet. Tough luck. I detta fall håller jag med butterstorken.

Jag tror att Modo är som en missbrukare. Inte förrän man når rock bottom och erkänner sig själva som en sketen förlorare och pundare kan man blrja bygga nytt. För dem som tror att vi redan varit nere och vänt säger jag, hahaha. Förnekelse. Ni har inte ens varit i närheten än. Spela nykter och insiktsfull lurar ingen. Juniorlagen och damlaget är just nu era langare av högmodsgift, så ni vet.
Kommentera