1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478925 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1872409

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Gavelo: fast den här matchen har vi varit bättre än dem sammantaget. Det känns som om du gnäller rätt mycket bara för att gnälla. Och det är givetvis skitlätt när man släpper in två rätt lika mål.

Men, jag tycker också att det här laget ska kunna prestera så djävla mycket bättre. Varför bara spela i en period?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
J F K: Den här upplagan av Modo är väl som alla de andra sen guldet-2007. Kan inte minnas när laget kunde spela en match i 60 minuter. Varför kan man inte hitta en väg att vinna, när man kan hitta hur många olika sätt som helst att förlora!. Jag blir helt stum av laget, man läser hör intervjuer att nu jävlar är det slutspelskaraktär de sista 10 matcherna. Och, vad händer? Meelon känns mer spännande än att följa detta lag. Jag den sanne optimisten av Modo är såååååååå grymt besviken återigen av detta lag. Var finns viljan, ambitionen, krigarhjärtat , stoltheten att få bära MODO-emblemet på bröstet!?
Kommentera

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
J F K: Modo har definitivt inte varit bättre sammantaget, då är man bara blåögd!

Sen håller jag med om att Modo med det lag man har bör kunna prestera fler mål och bättre spel men säcken gör heller inte mycket för att ändra på läget.

Visst har större under hänt att man gör 2 mål på 5 minuter men det känns inte som att Modo är ett sådant lag som kan växla upp, man rullar på och låter tiden rinna iväg
Kommentera