1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481576 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1872459

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Robin Ztorken L:
Kanske mer komplicerat än att man bara kastar in en tränare som fixar allt? Som du själv varit inne på så håller inte materialet högsta klass i alla delar. Särki har trots allt gjort ett rätt bra jobb i många klubbar så vi kanske inte skall leta felet där i första hand.

Såhär i efterhand så är de många hemmaförlusterna kring jul/nyår mkt kostsamma. Och en del felbeslut, Häggströms centerkarriär/Tobbe E på backen, samt att man gick in med lite för stor tilltro till juniorer.

Nästa år vill jag inte se att vi spelar 4-5 junisar kontinuerligt, enstaka matcher går bra men över en säsong klarar de flest sikte det. Wallin/Sellgren/Whalgren har fixat det, övriga har varit ok som komplement.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Tarasov: Rätt av dig, klart som fan att det inte är Säckens fel att det sett ut som det gjort dom senaste 10 säsongerna, det borde ju en normalintelligent förstå.

Men så länge vi inte styr upp back- och centersidan kommer det att se ut såhär oavsett tränare.
Den är tillsammans med målvakten dom viktigaste delarna i ett lag. Men i den här klubben har vi gjort tvärtom, vi har satsat på vassa ytterforwards av någon jävla anledning. Det ger ju som ingenting att ha vassa ytterforwards om dom inte har en stark stomme att falla tillbaka på.

Med dom yttrar vi har kan jag lova att vi hade varit ett topplag med en ok back- och centersida.
Kommentera

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Tarasov:

Problemet med juniorer är att det är en chansning. Slår det väl ut kan man få enorm utväxling på investerat kapital.

Men tyvärr har ju Alba och OSL inte tagit de steg man trodde, Wahlgren tycker jag är värd att köra vidare på 1 säsong till om han vill stanna. Han har potential att bli en stabil tvåvägscenter.

Sedan tycker jag inte man ska spela alla juniorer i samma kedja, bättre att sprida ut dessa så de får draghjälp och erfarna runt sig.

Men är väl främst backsidan man måste hålla senior, finns som jag ser det två som är värda att satsa på och kan vara 7-8 backar och jobba sig uppåt, dessa är Walfridsson och Berglund som båda kan bli stabila spelare, speciellt Berglund har ju en offensiv uppsida. Aronsson och Deutsch är det bara att skeppa, ser inte att vi har plats för dessa i laget.

Nej se till att säkra kontrakt, fortsättningsserien är bonus, sedan börja bygga för nästa år.
Kommentera

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Tarasov: vi kan vända och vridas på säsongen, men bokslutet är det som gäller, varken mer eller mindre. Med detta mtrl så ställer jag frågan till alla Modofans, varför är inte vi bättre än så här?. Varför får sådana klubbar som Almtuna, Vita Hästen, Troja m. fl. uuuuuut så mkt mer av sitt mtrl än Modo?
Kommentera