1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1872497

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
J F K: Nej. Jag är inte sjukt fokuserad på att gnälla på Modo. Jag har bara nämnt laget två gånger.
Jag reagerade på när du sa: "man är rätt avundsjuk på Timrå som får ut så fruktansvärt mycket ur en trupp som inte är topp tre i serien."
Tycker det var så in i helvete löjligt och barnsligt skrivet.

Det var det jag reagerade på, med tanke på att vi leder serien med åtta poäng och har släppt in 20 mål färre än tvåan AIK.
Att påstå att vår tränare är anledningen till att vi får ut maximalt ur varje spelare, som att dom annars vore helt mediokra, är så jävla löjligt att det inte är sant.
Timrå IK idag är en långsiktig satsning på unga spelare.
Jag har aldrig varit så stolt över mitt lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
hubbenorlen: Såklart att Timrå har bästa spelarna i serien, JFK är nog bara avundsjuk.
Kommentera

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
hubbenorlen: vad är löjligt att tycka att Timrå inte har spelare för spelare den på papperet starkaste laguppställnigmem? Jag är ledsen om det var djupt sårande och hade jag kunnat torka dina tårar skulle jag gjort det.

För att göra det som måste för alla varit fullständigt klart från mitt första inlägg, förutsatt att man inte medvetet vill missförstå. Timrå har varit seriens bästa lag såhär långt.
Kommentera

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
hubbenorlen: då jag nästan aldrig diskuterat någon som inte ens verkar visa det minsta tecken på att förstå vad jag skriver, men här går inte ett enda ord fram till dig. Hur är det ens möjligt att du inte ens verkar vilja förstå mig?

Bragd-birger är inte mycket bättre.
Hela min poäng birger är ju att en spelares kompetens är densamma. Forsberg var enligt det vedertagna sättet att prata om truppen precis lika bra i Leksand. Han fick dock ut väldigt lite relativt hans maximala preststionsförmåga. Det är precis där jag tycker Timrå lyckats. Här tror man tydligen att jag bara bedömer freddan, när jag skrivit betydligt fler anledningar fast det verkat saknas läsförmåga.
Kommentera