1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1872603

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Rytter: Apropå läsförståelse?
Är det samma sak att a) tippa inför säsong, och att b) påstå att ett lag som legat i topp hela säsongen 'inte har truppen för det'?

Timrå har haft en grym utväxling på spelare och fått till ett fungerande spelsystem, yes. Därmed förfogar man över en trupp som är väl värda att ligga i toppen. Trodde jag det? Nä. Hoppades jag, vis av erfarenhet av att kvalitet på papper och is är två helt skilda saker? Ja.

Men visst. Vi kan ju bestämma att det är ett lags värvningsbudget och förväntningar från experter i augusti som avgör om en trupp är bra eller inte. Tränare, spelsystem, rollfördelning och utväxling - ointressanta faktorer som kan föras in på 'flax-kontot'.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Bragd-Birger:

Nu förstår jag, du blir lite ledsen i ögat för du tror att många här avfärdar det som tur. Typiskt lillebror att vara lättstött.

Är väl ingen som sagt att ni inte förtjänar att ligga i topp sett till hur säsongen har utvecklat sig, det enda jag har sagt är att Timrå inför säsong inte såg ut att ha ett lag för att leda serien och gå så bra sett till spelartrupperna lag för lag..

Du blir så förblindad i din lättstötthet att du inte ser att det faktiskt är ett beröm till samtliga i Timrås organisation från spelare, till ledare till sportchef. Det är väl det bästa beviset att man gör något riktigt när man klarar av att utveckla spelarna och spelet under säsong och bevisa att man är bättre än vad alla trodde.
Kommentera