1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1872632

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Signature: egentligen tycker jag lite tvärtom gällande ledarskap. Utanför rinken tycker jag ledare som lämnar frihet under ansvar och inte följer upp minutiöst är framtiden.

Inom sporten verkar det gå åt motsatt håll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
J F K: Håller med dig ang ledarskap är dock inte säker på att sporten går åt motsatt håll för den som gör det tappar mot andra som inte gör det. Finns ingen människa i framtiden som vill bli styrd men att många är otränad på att ta ansvar är en annan sak.

Colliton gav spelarna frihet under ansvar. Man fick ex vis sköta sommarträningen själv för att kunna vara hemma med familj etc och ladda batterierna. Har man inte skött sig så är det mätbart och enkelt beslut. Exempelvis stängde han av Aleardi under säsongen för att han var för otränad. Fick en fråga från en journalist hur länge han skulle vara borta? Svaret var att det är upp till Aleardi (han visste vilket kravet var). Efter tre veckor var han tillbaka i laget och gjorde tyvärr en lysande avslutning på säsongen. Tänk vilket signalvärde det är på ett sådant ledarskap.
Kommentera

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
J F K:
Ibland kan jag känna att framgång/motgång överanalyseras lite åt endera hållet.
Kommentera