1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478762 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1872637

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Tarasov: Helt klart ett bakslag för Hermodsson men även i näringslivet görs det ofantligt med fel ;) trots professionalismen som han hänvisar till. Karlin betraktar jag också som ett oprövat kort. Tror ni på Karlin före Säcken och är det dags för byte i Modo?

Oavsett tränare i Modo så tror jag allsvenska lagen, som blir kvar i allsvenskan, efter denna säsongen har sotdöden att se fram emot. Tyvärr blir det nog inget skifte i år och plastlaget KHK får betraktas som ett SHL lag för all framtid, hualigen. Blir tvungen att skriva det för att börja anpassa mitt huvudet efter ”worst case scenario”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Signature:
Om det skall in en ny tränare så skulle jag nog tycka att Anders Eriksen på förbundet vore ett intressant namn. Över 10 år på förbundet med olika U-landslag, kan säkerligen svenskan spelare födda 90 och framåt rätt bra. Om det nu måste vara nån med anknytning till Övik. Ser heller inget problem m att Särki fortsätter. Collinton hade mora i 4 år, kring 7-8 plats innan allt föll plats.
Kommentera

Sv: Modo vs Troja-Ljungby 17/2
Signature:
Svårt ang Karlin/Säcken. Till att börja med tror jag det viktigaste arbetet görs nu oavsett om Karlin el säcken tränar laget. Dvs truppbygget.

Nejdå tror inte på sotdöden, det kommer fortfarande ske omkastningar mellan serierna. Men jag ger ju aldrig upp hoppet så ta inte mig som nåt riktmärke😀
Kommentera