1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480399 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1874623

Sv: Apropå ingenting...
Harry Luras:
Ca 200 000 på några dagar känns rätt ok. De flesta insamlingar brukar inte ge så mkt vad jag sett. Dessutom tror jag det tar lite tid innan företag kommet in, min primära känsla är gåvorna till fonden inte är avdragsgillla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tänkte på detta med fonden.

Vilket härligt namn "Återvändarfonden", gör direkt att man drömmer sig bort och tänker att detta ska finansiera spelare som Enström, Steen mfl som vill komma tillbaka så dom inte behöver tvingas till SHL för att få en bra lön, eller för att locka en sådan som Jesper Olofsson t.ex. Namnet för ju inte bara tankarna till att återvända till SHL.

Sedan borde man fixa månadsöverföring, lättare att donera 200kr/mån som blir 2400/år istället för en tyngre överföring på 1000kr en gång.

Tänk om vi kunde fixa ett upprop eller initiativ där alla modoiter säger upp sina abonnemang med cmore (eller sport delen) med motiveringen "Fördelningen av pengar mellan SHL och HA" sedan sätter man in motsvarande summa eller liknande till fonden varje månad.

För modo skulle detta vara perfekt, man får bidraget från avtalet på 2.3 miljoner trots inga modoiter betalar för ett abonnemang och stöttar SHL lagen (detta är drömmen). Samt att pengarna går direkt till fonden, säg att det är 1000 abonnemang som kostar 400kr/månad, då blir detta 400.000 i månaden samt 4.8 M/år in till fonden. Undra hur många modoiter som har ett cmore abonnemang egentligen.

Detta måste dessutom kännas för Cmore och kan leda till förändring på sikt hur pengarna fördelas.
Kommentera