1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1874957

Sv: IK Pantern - Modo Hockey 180227
Heyerdal: Jag ser leksand som starkast i serien efter muller och Piettas inträde så jag tror dom slår Timrå där vilket gör att mötet mot oss kan komma att bli superviktigt för båda lagen vilket såklart vore roligast ur hockeysynpunkt.
Sista chansen för Modo att vinna ett derby denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IK Pantern - Modo Hockey 180227
Gavelo: Leksand har klart större potential än Timrå. Framförallt i en match mellan de två lagen. Timrå är stabilare och kommer till jobbet varje dag, där Leksand har högre toppar och mycket lägre dalar. Sedan har nog också Leksand skrapat ihop fler poäng än Timrå sedan Leksand blev av med Åkerström som coach. Att tyskarna anslut har nog i sådana fall bara förflyttat styrkeförhållandet gällande individuell skicklighet ännu mer mot dalarna...

Jag skulle däremot kunna tänka mig att Timrås kompakta kontringshockey kan fungera betydligt bättre mot ett SHL-lag i ett kval (Nej, Timrå måste inte spela så, men mot ett SHL-lag väljer man nog att inte spela offensivt). Risken för Leksand är att man vill, men inte kan, styra spelet och då har man inte defensiv nog för att klara sig mot ett lag som är bättre spelare för spelare.
Kommentera