1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480493 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1877446

Sv: Tingsryd - Modo 20180307 Do or die!
Det här att vissa rapporter gör gällande att T.Ericsson går ned på backen igen... Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det.
För jag vet precis hur det kommer bli. Han kommer få logga en jävla massa minuter på slutet av matchen. Man får väl hoppas att han pallar pressen ikväll.

För omväxlings skull.

Gillar inte att "hata" på spelare. Man har så oerhört svårt för matchningen av honom, främst som back (även i PP). Tycker han går ned sig så jävulskt när det verkligen gäller. Förstår inte vad det är Säcken ser som jag missar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 20180307 Do or die!
Monno: Eriksson är en säkerhetsrisk, bra med pucken och duktig att transportera puck, men gör så ofta jättetavlor som blir öderstigna i försvaret.

Har som dig svårt att se varför man väljer att spela honom som back när han spelar med så små marginaler, dessutom tycker jag att han ofta är kreativ i offensiven och faktiskt uträttar mycket bra framåt som forward.

Aja
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 20180307 Do or die!
Monno:
Det är nog så enkelt att han inte litar på en junior i den positionen samtidigt som han känner att han bibehåller bredden på fw sidan, Frycklund prövas som center första gången. Karla/Molin kan bli ett radarpar.
Kommentera