1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1879929

Sv: Apropå ingenting...
Är det bara jag som tycker att de absolut inte gör något om Patrik Karlkvist väljer en annan klubb?
Visst han har fina handleder och schysst skott men mer än så är det inte..han trampar ju bokstavligen vatten på isen å hänger inte alls med(ursäkta om jag är kritisk).
Jag hoppas på att modo värvar 3-4 bra klasspelare och fyller på med betydligt mer juniorer för vem vill se mediokra allsvenska spelare som man värvar från andra klubbar?

Bättre att de går dåligt med egna juniorer än att de går dåligt med värvade utfyllnadsspelare för att få folk på matcherna? 😋
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
labbe: Karlkvist gjorde 32 poäng på 41 matcher,och du kallar han medioker? Han är våran andra bästa forward. Varför ska man byta ut han?Fattar seriöst inte varför.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
labbe:
Inte mediokra allsvenska spelare men duktiga allsvenska spelare😉. Tom skulle jag tycka att man kan värva in vattenbärare till 4:e, för vi har sett hur det går när juniorer som inte är redo skall spela. Har man dessutom fullt lag och en junior tar klivet så blir att junioren tar en plats istället för att få en.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
labbe: fast karla var denna säsongen en genomgående bra spelare, den enda som var bättre i min mening va Molin. Dock har han förmodligen inte det som krävs i SHL, därför han inte he fått förslag att gå dit än.

Jag behåller gärna karla. In med Hilding och han har en bra center vid sin sida.
Kommentera