1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

293312 inlägg · 3774 ämnen

Inlägg #1880241

Sv: Silly season
Som Timrå spelar finns det inget annat en att dom går upp. Karlskrona kommer inte ha mycket att säga till om. Det blir nog 4-1 till Timrå i matcher.

Leksand åkte sönder oss mycket tyckte jag, dom blir ju totalt frånåkta av Timrå. Nä Timrå spelar shl hockey nästa säsong dom är i en klass för sig själva i år.
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dundee:

Gäller bara att dom klarar licensen då, med tidigare säsongers skulder och sjukt icke imponerande publiksnitt för hur laget spelat så vet man aldrig, och även om dom klarar det, är ekonomin stark nog att förstärka för att hålla sig kvar.
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Tik har haft problem med lag som spelat tight o förlorat en del matcher där, Västervik, Troja, Karlskoga m.fl men spelar bra mot lag som spelar offensiv hockey
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Frånåkta, nu tycker jag du överdriver!
Leksand skapar inte så många farliga chanser men å andra sidan har ju Timrås chanser uppkommit efter flipperpuckar i mittzon samt några individuella misstag i leksand, matchen är helt öppen och skulle leksand helt plötsligt få lite medstuds så kan vad som helst hända.
Sen är det svårt att säga hur mötet mot KHK kommer bli, Timrå har ju onekligen en riktigt bra chans men det ska ju spelas om det först.
Kommentera