1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480180 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1884246

Sv: Silly season
Confusius: Att spela juniorerna i en fjärde kedja är inte att ge dom istid... Utan våga låta dom spela högre upp i hierarkin. Ericsson,Whalgren och Öhman var ju ungefär kalibern på Västerviks lag inför förra säsongen. Och dom var väl ett topplag? Nu säger jag inte att vi ska ha dom tre som våra centrar men handlar inte alltid om hur bra spelare man har. Sedan så säger inte Sundlöv att vi ska ta in äldre mer rutinerade utan spelare med mer ledaregenskaper och vilja. Man kan vara yngre och vara ledare. Se bara på Landeskog i Colorado.
MoDo
Hedman 31 år
Ericsson 30 år
Enström 31 år
Häggström 31 år
Björklund 27 år
Röymark 31 år
JAHA! jag ser vad problemet är! Vi har saknat rutinerade spelare!
Timrå som har varit så bra har nog fler rutinerade killar som kan guida dom yngre!

Timrå
Lauritzen 34 år
Molinder 31 år
Persson 28 år

Tror du verkligen att vi har saknat rutinerade spelare? Vi har haft rutinerade spelare men dom verkar inte ha tagit täten enligt Sundlöv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modomille:
Ta lönen från Röymark/Hägg/Ericsson och lägg på annat skulle du se att fick ett bättre lag. Får man kring 12 minuter exklusive PP tycker jag man fått chansen, tar man den då så får man chansen i PP. Även om jag ville ha kvar OSL så kan man inte komma i från att han inte tog chansen.
Kommentera

Sv: Silly season
modomille: Vi har saknat BRA äldre spelare!

Om unga spelare ska lyckas behöver man en riktigt stabil stomme av äldre spelare, det har vi inte haft på VÄLDIGT länge. Majoriteten av back- och centersidan MÅSTE vara stabila äldre killar som ger dom yngre utrymme att lyckas.

Vi har inte haft den stommen i klubben på VÄLDIGT länge! Våra äldre har varit killar som Enström, Ericsson, Röymark, och Hägga, killar som varken har kvaliteten eller ledarskapet förr att leda en klubb som MoDo med så många unga och lovande spelare.

Och det är ju precis det Sundlöv säger om du läser mellan raderna. Den dag vi ser till att vi har en stark stomme, den dagen ger vi våra unga killar chansen att lyckas och utvecklas till duktiga seniorspelare.
Kommentera