1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480232 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1884191

Sv: Silly season
modomille: Hahaha satsa på juniorer är väl det enda vi gjort dom senaste två säsongerna, men det har du tydligen missat, vilket är fascinerande!
Är det därför Sundlöv idag säger att vi måste ta in äldre rutinerade killar som kan guida dom yngre?

Molin ska inte spela center för att han inte är bra defensivt, en center ska klara defensiven. Molins huvudfokus ska vara offensiven och den sköter han bäst från en ytterplats.

Och om du tror att MoDo blir ett topplag nästa säsong med Ericsson, Wahlgren, och Öhman på 3 av centerplatsera är jag rädd för att du blir besviken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Confusius: Att spela juniorerna i en fjärde kedja är inte att ge dom istid... Utan våga låta dom spela högre upp i hierarkin. Ericsson,Whalgren och Öhman var ju ungefär kalibern på Västerviks lag inför förra säsongen. Och dom var väl ett topplag? Nu säger jag inte att vi ska ha dom tre som våra centrar men handlar inte alltid om hur bra spelare man har. Sedan så säger inte Sundlöv att vi ska ta in äldre mer rutinerade utan spelare med mer ledaregenskaper och vilja. Man kan vara yngre och vara ledare. Se bara på Landeskog i Colorado.
MoDo
Hedman 31 år
Ericsson 30 år
Enström 31 år
Häggström 31 år
Björklund 27 år
Röymark 31 år
JAHA! jag ser vad problemet är! Vi har saknat rutinerade spelare!
Timrå som har varit så bra har nog fler rutinerade killar som kan guida dom yngre!

Timrå
Lauritzen 34 år
Molinder 31 år
Persson 28 år

Tror du verkligen att vi har saknat rutinerade spelare? Vi har haft rutinerade spelare men dom verkar inte ha tagit täten enligt Sundlöv.
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius: Vi har satsat på juniorer, vilket vi också ska fortsätta med. De kommer förhoppningsvis bli vår ryggrad inom några år. Det som däremot måste bli bättre är de som värvas in för att leda laget. Det är där det klickar år efter år.
Precis som Sundlöv säger är det inte så lätt att ta steget upp när A-laget spelar uselt. All press läggs plötsligt på juniorerna vilket blir helt fel.
De kanske också saknar en del av det taktiska från J-lagen som JFK brukar vara inne på, men tror största boven är att A-laget är så ostrukturerat.
Summa summarum så ger jag dig rätt: Förstärk laget(framför allt centrar/backar) så kommer vi nog också få se fler av våra duktiga juniorer slå igenom.
Kommentera