1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480940 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1884138

Sv: Silly season
Confusius: Har inte du fattar nada efter två säsonger? Vi måste satsa på våra juniorer och ge dom istid. Det är så man bygger ett slagkraftigt lag i HA. Titta bara på Timrå. Sedan så har vi haft två bra lag i två säsonger nu men det har ändå inte gott bra,handlar inte om att vi inte har haft ett tillräckligt slagkraftigt lag utan att spelet inte har funkat.
Molin gillar själv att spela center och har gjort det jävligt bra så varför ska han spela ytter?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modomille: Hahaha satsa på juniorer är väl det enda vi gjort dom senaste två säsongerna, men det har du tydligen missat, vilket är fascinerande!
Är det därför Sundlöv idag säger att vi måste ta in äldre rutinerade killar som kan guida dom yngre?

Molin ska inte spela center för att han inte är bra defensivt, en center ska klara defensiven. Molins huvudfokus ska vara offensiven och den sköter han bäst från en ytterplats.

Och om du tror att MoDo blir ett topplag nästa säsong med Ericsson, Wahlgren, och Öhman på 3 av centerplatsera är jag rädd för att du blir besviken.
Kommentera

Sv: Silly season
modomille:
Hur många juniorer har varit ordinarie i Timrå bortsett från Hållander/Olofsson? Vilka man nog bör räkna som tämligen ovanliga då vi inte har så många juniorer som draftas i 1:a rundan. Tävligen att ge juniorer speltid i allsvenskan har vi nog vunnit de två senaste säsongerna.
Kommentera