1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478029 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1890193

Sv: Silly season
Mydar: Jag håller på KHK, det blir bättre för Modo rent ekonomiskt, en väldig skillnad dessutom, sen sportsligt är det bättre för Modo ur 2 perspektiv, 1. är att det är bättre för allsvensk hockey när man kan bjuda på derbyn, det lockar otroligt mycket mer än andra matcher, nr2. är att finns det inget ny nedflyttat shl lag som kan rusta med fallakärmspengar så blir det lättare för tex Modo att placera sig i toppen.

Jag förstår Timrå alla dagar i veckan, besvikelsen om dom förlorar ikväll och då kommer jag såklart vara förstående för deras skull, men samtidigt känner jag ju som jag känner och sätter Modo först ur alla vinklar och därför hoppas jag att KHK vinner för att jag tror att det gynnar Modo att ha länskolegan i samma serie lika mycket som att jag vill ha löven kvar i AS eftersom det är precis samma sak där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Håller med dig.
Sett ur Modoögon finns inget positivt med att Timrå vinner, därför håller jag på KHK.
Om Timrå som klubb känner jag varken bu eller bä, men deras sportchef däremot är en jävla gnällkärring.
Stod alltid på barrikaderna när Steen valde att spela med Modo under lockouten.
Till en början var han väldigt positiv när han själv såg möjligheten att plocka in Zäta, men när denne inte var så sugen gav han sig på Modo som en dåre..
Jävla nolla är det.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: såsett så kan jag väl hålla med till viss del, samtidigt så tror jag att om Modo bara börjar spela ishockey igen så kommer publiksiffrorna öka.

Vi möter ju dem ändå i kvalet nästa år :) - bäst av 7 dessutom!
Kommentera