1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1890173

Sv: Silly season
Heyerdal: Ser ut som de förbereder sig för allsvenskan :)

Håller på Timrå ikväll... även de är lillebrorsan jag vet! Men det finns ju något som kallas syskonkärlek med - kom igen nu, kämpa o förpassa ned KHK där de hör hemma, vi tar hand om dem nästa säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mydar: Freddan var med oss när vi gick upp förra gången för 18 år sedan. Jag litar på Freddan han är pojken med guldbyxorna.
Kommentera

Sv: Silly season
Mydar: Jag håller på KHK, det blir bättre för Modo rent ekonomiskt, en väldig skillnad dessutom, sen sportsligt är det bättre för Modo ur 2 perspektiv, 1. är att det är bättre för allsvensk hockey när man kan bjuda på derbyn, det lockar otroligt mycket mer än andra matcher, nr2. är att finns det inget ny nedflyttat shl lag som kan rusta med fallakärmspengar så blir det lättare för tex Modo att placera sig i toppen.

Jag förstår Timrå alla dagar i veckan, besvikelsen om dom förlorar ikväll och då kommer jag såklart vara förstående för deras skull, men samtidigt känner jag ju som jag känner och sätter Modo först ur alla vinklar och därför hoppas jag att KHK vinner för att jag tror att det gynnar Modo att ha länskolegan i samma serie lika mycket som att jag vill ha löven kvar i AS eftersom det är precis samma sak där.
Kommentera

Sv: Silly season
Mydar: ja känns som de kommer vika ner sig om tik får in tidiga mål, massa interna bråk enl skvallerpressen o spelare som lämnar, inga bra förutsättningar direkt
Kommentera