1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478066 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1890510

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: In å donera i fonden för att minska klyftorna!!😀😀
Själv ska jag lägga in hela min skatteåterbäringen när den kommer😎
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: En annan fick restskatt😉🤣
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Skulle aldrig donera en slant, varför ska jag donera pengar för att folk jag inte har anställt själv ska göra sitt jobb?

I min värld är man anställd för att göra ett jobb, visst kan man misslyckas även om man gjort sitt bästa och då får jag som chef ta ansvar, men i årets upplaga så underpresterade många, en del gnällde och laget dippade djupt, många spelare gjorde inte det dom var anställda för.
När jag anställer folk så är jag inte ett dugg intresserad av vilka akademiska studier dom har eller hur lång yrkeserfarenhet dom har i första hand, min första prio är vad dom har för inställning och hur dom passar in i gruppen, stämmer det där så kan jag forma dom till diamanter som blir långt mycket mer lönsamma för företaget på sikt.
Med den teorin jag har har vi utvecklats till det mest lönsamma kontraktet i Sverige inom vårat företag och därför säkrade vi också nyligen ett nytt kontrakt värt strax över 1.1 miljard, så nä, jag tänker inte donera några pengar för att avtalen är sjuka och att spelarna som är anställda inte har den rätta inställningen, den biten för modos ledning ta ansvar för.
Kommentera