1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480493 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1892099

Sv: Silly season
J F K: Timrå hade även seriens klart bästa målvaktspar och seriens bästa utespelare i Dahlén. Viktiga toppar. Annars håller jag med, skadefria blev vi väldigt jämna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
El Maco: Tycker att Dahl'en är något överskattad. Kan argumentera för att Molin offensivt var lika bra i ett mycket svagare lag och att Timrå nog hade med nytta av Strömberg på backen osv.
Gallo gjorde lika många poäng i kvalen och var +7 jämfört med Dahléns +1.
Kort sagt. Dahlén var helt klart bland de bästa helt klart, men jag vet inte om jag håller honom högst.

Samma sak med Haukeland där jag tycker att han fick spela bakom ett fantastiskt mycket bättre försvar än Hanses. Haukeland hade backar som oftast lät honom se hela puckbanan och där han inte behövde bekymra sig lika mycket för frilägen, styrningar och returer. Med Wallin och Brattström i ekvationen kan jag ge er "segern" i den kampen, men nog kan jag tycka att Hanses räddningsprocent och GAA är mer imponerande med tanke på vårt i övrigt urusla försvarsspel.

Men, jag vidhåller att det framförallt var jämnheten som imponerade i Timrå. Plockades en eller två kedjor bort så fanns det matchvinnare i de andra kedjorna. De föll aldrig igenom, utan tillförde alltid på ett helt annat sätt än hur det såg ut i både Modo och Leksand exempelvis.
Kommentera