1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1892905

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Nä . Eftersom vi inte har spelare som producerar särskilt mycket så behöver vi spelare som producerar. Vi har tappat dom två poängbästa spelarna och poängbästa backen = över 100p
Och enligt min åsikt behöver två centrar så måste dom vara högproducerande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Karla,JE,Jakobsson,nya centern,Tim och Björka kan alla göra en del poäng,25+ poäng. Jag tycker vi bara behöver värva in en första center. Men han ska vara jäkligt bra också. Timrå är ju ett praktexempel på att man inte behöver så mycket produktion utan att man är jämna och spelar bra försvarsspel istället.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors:
Tkr inte det håller att tänka så, Marklunds poäng kan ersättas av att Björklund/Johan E/Tim W höjer sin produktion. I övrigt tkr jag det räcker att man har 6-8 spelar som kan göra kring 25-30p har man någon/några som kan kliva upp mot 40-45 så är det en trevlig bonus men absolut ingen nödvändighet. Om man ser till vårt lag så är det knappast brist på poängspelare som är problemet. Sett till vår skottprocent så har vi kanske tom ett visst överskott.

Sen tycker jag att spelet som helhet är viktigare än att ha poängkungar, men är inte så orolig för att Modo med sin lönebudget inte skall ha några poängkungar.

Fast du måste väl ändå tycker att Strandbergs 0,75p per match i allsvenskan är högproducerande? Eller är det 1p match som gäller?
Kommentera