1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1893051

Sv: Apropå ingenting...
Han som skapade namninsamlingen mot tv-avtalet har fått svar från hockeyallsvenskans vd Stephan Guiance.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Det kändes inte som om någonting som den killen fått som svar var nyheter.
Jag förstår också att vi devalverar allsvenskans värde om vi säger upp CMore, men det får mycket mer omfattande konsekvenser för SHL. Dvs, även om det perifiert är lite sämre för de allsvenska lagen tror jag att det långsiktigt hjälper rejält.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Värdet på ligan är nästan helt orelevant för oss supportrar som vill se allsvenskan, alla klubbar i AS klarar sig utan större externa medel eftersom man redan har en slimmad organisation och idéellt arbetande människor. Värdet på AS är redan så otroligt lågt, man visar Dam handboll före allsvenskan och i sporten visar man shl sammandrag och sen en resultat tavla från AS, det är knappt att Aftonbladet orkar skriva några rader.

Shl skulle skadas otroligt mycket mer än vad allsvenskan skulle göra om värdet på ligorna sjunker, för sjunker värdet på allsvenskan så sjunker också värdet på shl.

Dvs att säga upp cmore skulle naturligtvis skada allsvenskan på sikt, det kan varenda normalt begåvad kunna räkna ut, men det skulle skada shl låååångt mycket mer och därför har allsvenskans supportrar momentum i sin agenda när man säger upp sina abonnemang.

Sen skulle det direkt skada cmore som tv producent, och helt ärligt så avskyr jag att ett bolag skall ha monopol på något så attraktionsvänligt som svensk ishockey, fler rättighetsinnehavare, fler valmöjligheter och ärligare fördelningar
Kommentera