1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481840 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1894457

Sv: Silly season
Och Sellgrens testvärden imponerade tydligen på Luleå direkt.

– Får man inte mjölksyra när man är sådär ung?, sa Karl Fabricius under tiden Sellgren körde "Idioten".

– Man undrar ju om det är en friidrottare som vi har värvat. Det är bara att hoppas att han kan spela hockey också, sa lagkamraten Johan Harju skämtsamt.

Så verkar ju inte som det är fel på träningen längre, nu får man bara hoppas Björn kan lösa vad det nu sitter i, inställning, nerver eller spelplanen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Amitiel:
Björn kommer tydligen upp nästa vecka då är det #slutmedkebabtallrik
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: Skönt. Barmarkstrollen i forumet får käka upp sin kritik.
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: Längre och längre, även Olofsson var ju rätt bra. Så vi har ju tydligen varit helt ok i några år.
Sen kan det väl vara så att stor talangerna är undantag, men dom visar väl iaf att träningsupplägget inte är helt åt h-vete.
Kommentera

Sv: Silly season
Fan tycker det är lite surt att marklund väljer aik ja. Visst kanske betalar tbx sig efter de spelare vi norpat av dem. Dock har vi ju inte direkt norpat nå "storspelare". Undra vad som motiverade honom till att lämna modo till att gå till aik. Att han flyttades runt i slutet. Eller handlar det om att aik har mycket pengar nu och kan spetsa som fan så han tycker det ser ut som ett intressant lag. Ja vi är då inte högst i hiarkin i ha😀 han fick ju ändå ganska stor roll i modo. Iof ändras det ju om ganska mycket nu i truppen. Spännade å se vad denna trupp kommer kunna åstakomma.
Kommentera