1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481446 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1894859

Sv: Silly season
Heyerdal: Undrar om SHL-pamparna är nöjda nu med sin fantastiska liga, finalen FULLSTÄNDIGT ointressant med ett plastlag utan fans utanför Växjö med noll hockeykultur som krossar SAIK i finalen. Det enda drama som utspelats i år var i kvalserien, det moment man alltså vill ta bort med en ständ liga.
Way to go, Cmore och SHL med Lindgren i spetsen!👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: Avundsjukan på Växjö är monumental. För min egen del ser jag hellre riktigt bra hockey än ett gäng järnspetshandleder med noll spelbegåvning vars enda merit är att dom är grannens grabb.

Talesättet " Its not the name on the back of the jersey its the crest on the chest that makes me a fan" borde få mer genomslag här i Sverige.

Faktum är att hur mycket Modofansen och Skellefteåfansen gnäller på köpelag och plastlag så är Växjös arena full då dom spelar medan både Fjällräven och Skelleftekraft arena gapar tomma och så har det sett ut ett tag nu.

Saker och ting förändras.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky:
Går i vågor, just iår avslaget. Förra året spännande och tätt från kvart och hela vägen till en tät final. 2002 års final var inget som fick en att bita på naglarna precis.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: Precis vad jag gick och tänkte på. Är det dags med lönetak i SHL? Tror det skulle gynna hockeyklubbarna överlag i hela seriesystemet.
Kommentera