1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479903 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1894955

Sv: Silly season
Sawchuk: Nu var ju poängen att kvalserien är värd att behålla pga dess dramatik, som tex i år överskuggar finalen med råge. Att Växjö är ett plastlag var ett sidospår.

Att SHL gör vad som gynnar dom kortsiktigt, och strävar efter en stängd liga har jag viss förståelse för men de borde ändå själva inse att det inte är bra för svensk hockey, och att man dödar klubbarna på gräsrotsnivå. Eftersom man gör annorlunda i staterna är jag övertygad om att du inte håller med, men må så vara.
Allt är inte guld och gröna skogar i Trump-land, även om du verkar tro det.

Vilka är det i Modo som fått sin plats i laget för att de är grannens grabb? Tom Hedberg? Oscar Hedman?
Grannens grabb uttrycket må vara lite löjligt och knappast något som någon någonsin tagit på allvar förutom du då som repeterar det såfort du får möjlighet.
Ditt talesätt "It's not the name on the back.." är mest en självklarhet, och knappast nåt mer än en slogan från nån obskyr Hollywoodrulle som vill locka kids med balla oneliners.

Faktum är ju att Modo efter 10-11 års kräftgång fortfarande har 3600 pers/snitt på matcherna medan Växjö efter sin senaste monstersäsong har 5200 vilket är ett förvånande litet glapp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: I Kanada finns det fler hockeyspelare över 60 år än det finns hockeyspelare i hela Sverige, detta trots att alla deras ligor är stängda ;P

Att man som Modofan inte tycker SHL finalerna längre är intressanta kan jag förstå, nuförtiden är ju kvalet mellan ettan och Allsvenskan närmare verkligheten.
Kommentera