1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1895384

Sv: Silly season
Rytter:
Angående juniorhockeyn i MoDo. Jag anser att J18 och J20 är för lika varandra. Kan tänka mig att intaget till hockeygym har varit ganska bra, J18 har trots allt varit i fyra finaler de senaste sex åren. Dessutom har vi en tredjeplats och en kvartsfinal under denna period. Men spetsen i slutspelen har varit med spelare från J20. Vi får liksom inget steg för killarna att ta mellan J18 och A-laget.

Traditionellt ska MoDo ha så sjukt unga juniorlag, men nu när vi är i Allsvenskan skulle jag istället vilja att J20 blev ett mer äldre och råbarkat lag. Att det blir tuffare att slå sig in i J20. Jag är inspirerad av Sawchuks kommentar nedan men har nog tänkt på det tidigare också. Jag vill jag se att J20 har många sistaårsjuniorer där karaktär är viktigare en talang. Vilja är viktigare än lön. Låt också J20 samarbeta närmare med ÖHK.

Tycker värvningen av Christoffer Bengtsson var intressant. Han kom som A-junior till klubben. Fler spelare har kommit efter intaget till hockeygym, tex Linus Ullmark, Gustav Possler och Oscar Pettersson. Gör mer såna "korrigeringar" på vägen.

Det jag menar, samla gärna ihop talangerna, men låt dem få kriga för att få stanna kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
WarEvryPractice: Kära 90-talet. När Ulf Ödmark spöade MoDo-juniorer på spelarbussen som inte tävlade. Källa? nån Peter Forsberg ;-)
Kommentera