1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1896168

Sv: Apropå ingenting...
{Monno Jag har inget emot damlaget, tvärtom, det är ju vårt enda seniorlag som slåss om Sm-titlar. Men ibland blir det MoDo channel för icke-nyheter. Vi får höra hur Sundlöv haft det senaste veckan blablabla.

Givetvis hoppas jag varje gång att även herrlaget fått ett betydande nyförvärv, men beskyll mej inte för att ogilla damidrott, tack.

Tänk att få uppleva en riktig presskonferens ännu en gång, när något stort presenteras(typ, Tobias Enströms återkomst)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe:

Tycker inte vi ska gnälla. Vi hade kunnat vara lika nyskapade som Timrå som endast skickar ut nyheten på sin hemsida också, utan intervju eller tankar. Visst nu har dom börjat marknadsföra detta innan nyheten släpps. Undra vart dom har fått den iden ifrån.

Det är bra att man får höra sportchefens egna ord samt chans att ställa frågor, var ju t.ex där under sändning det först kom upp att Tobbe Ericsson skulle spela back och inte center efter en fråga från någon som tittade.

Höjer temperaturen på värvningar, sedan måste man säga att klubben har varit duktiga på att hålla på informationen vilka som är aktuella, sällan det står något i media innan en värvning, är väl Sylwander som det skrivits om.
Kommentera