1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

317674 inlägg · 3857 ämnen

Inlägg #1896193

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Gnäll eller respekt för olika åsikter? Själv är jag totalt ointresserad över hur Timrå, eller andra lag, presenterar nyheter. Dock blir det lite slentrian i dessa 'presentationer'.

Ta det som gnäll om du vill, men jag anser att vi kan få ha lufta våra egna åsikter ibland. Och när du säjer att det höjer temperaturen på värvningar, ok, men det kan ju även innebära att man fyller en medelmåtta med helium, och då lyfter han en stund, innan han brinner....
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe:

Tycker att alla förtjänar samma presentation, oavsett ifall det är en junior, spelare för 3-4 kedjan eller en första center. Ska vi bygga ett lag kan vi ju börja med att behandla alla lika på sidan om isen.
+7
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Man kan ju välja att avstå och titta på Modo channel om man vill, Och tänka att jag orkar inte sitta och lyssna på det där,. jag kollar när jag vet vilken dom pratat om eller..? Så slipper man blir irreterad?
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Oavsett skapar det intresse. Spelar egentligen ingen roll vem det är, det är en nyhet som förmedlas via sociala medier och hemsidan just för att det finns ett intresse, och bygger intresse.
Ifall man skulle lyckas få hem Tobbe Enström kan vi nog vara säkra på att ModoChannel inte räcker, utan istället kallar man nog till presskonferens.
Men du får ju tycka som du vill såklart.
+3
Kommentera