1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1896492

Sv: Silly season
Tarasov: Skulle man få önska och drömma lite så hade jag gärna sett tex Alex Lavoie från Timrå och Alex Frisen i Leksand. Men det kommer aldrig att hända men det är 2 av mina favoriter och som skulle kunna göra skillnad. Men man får vara glad om dom lyckas landa en center vi har ej pengar och det är så det är. Det är också mycket därför jag tror man kommer bygga upp en bra ekonomi innan man satsar mot Shl.

Om jag inte missminner mig så gick vi 3-4 mille + i fjol och vi lär nog landa på något liknande i år och kan man göra det i år med så har vi börjat bygga upp ett fint kapital som ger möjligheter att satsa lite hårdare. Sedan får man ju se vad som händer med fonden som startades därifrån kommer det tidigast att användas pengar nästa säsong om målet kommer nås.

Så jag tror nog man har som mål att komma till playoff i år och dra in mer pengar och sedan ta det därifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dundee: Lavoie är väl ingen naturlig center, och var väl egentligen ingen dundersuccé i Timrå, men Friesen absolut.
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee:
Friesen är nog inte omöjlig, Sundlöv har iaf sagt att det är en ”intressant” spelare.
Kommentera

Sv: Silly season
Hade vi inte haft det så tjockt på ytterpositionerna så hade jag gladeligen sett att vi plockade in Micke Ahlén som inte får förlängt med DIF. Karaktärsspelare deluxe, och enligt egen utsago inte intresserad av att möta "sitt" DIF (Om han nu väljer att fortsätta karriären).
Kommentera