1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478665 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1900512

Sv: Apropå ingenting...
Smartin:
Vore intressant att veta om han vill 3-4m dollar per år eller nöjer sig med miljonen för att bredda exv Nashvilles uppsättning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Känns väl inte som några nyheter, att han vill vänta ut 1 Juli och se vad som händer, detta har ju sagts i alla artiklar efter säsongen tog slut för honom.

Klart att det är ett långskott och en önskedröm som vore en riktigt häftig värvning, kanske coolast i sverige i år. Chanserna är små men innan Enström själv har kommenterat att modo inte är aktuellt så finns chansen även om den är liten.

Sedan vad ska hans agent säga? Han har uppdraget att förhandla fram bästa möjliga kontrakt och villkor och kan knappast säga att han skiter in NHL och kommer spela för Modo i detta läge.

Det han säger är ju i princip bara att man väntar på NHL och ser vad som händer, får han inte en chans att spela i ett lag som har chans att vinna SC så tror jag han vänder hem och då ligger nog modo bra till. KHL eller NLA och pengarna där borde inte vara det som lockar främst, han har ju så det räcker och blir över.

Vi kan väl hoppas att detta är spel för galleriet och att Enström vill ha en lugn sommar och lagom till Modo går på is skriver han på ett treårskontrakt =)
Kommentera