1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1900626

Sv: Apropå ingenting...
wolper:
Ja man hade dessutom minskat skulderna med 6.6 mille
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: En vill gärna se hela årsredovisningen och få en helhetsbild. Ex. lär minskad omsättning mena vi har en lägre budget, behöver inte vara svårt att nå ett positivt resultat om man inte spenderar pengar. Dvs. Låg spelarbudget svårt att bli slagkraftiga.

Tråkigt att se IKO landa Hilding, man vill fortfarande modo ska kunna representeras av en stark trupp och ha muskler för det. Men den släpptes visst inte fören på måndag (årsredovisningen).
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Väldigt bra ekonomiskt resultat med tanke på att vi inte fick spela vidare efter grundserien samt att vi tappade publik för att det gick så dåligt. Stor eloge till ledningen som vänt en negativ trend och faktiskt klara att ställa om från SHL och en hög omsättning och kostnadsmassa till en stabil HA ekonomi.

Skulle vara spännande att se hur resultatet ser ut ifall vi får medgång och får genomföra ett kval. Tror ju inte att vi har en chans att gå upp i år, men att få kvala och bygga lite tro på det vi gör och skapa en stabil ekonomi skulle kännas bra.
Kommentera