1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481406 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1901912

Sv: Apropå ingenting...
Golden boy : Damidrott har sämre marknadsvärde, att påstå något annat är idiotiskt!, utan herridrott så skulle damidrott i många fall inte gå runt ekonomiskt eftersom inga eller väldigt få bryr sig om damidrott och vill betala eller sponsra damerna.

Sen får man såklart tycka precis vad man vill om damidrotten som sådan och som idrott, jag tycker ser inte på damidrott eftersom jag inte ser något underhållningsvärde med den, andra kanske älskar den, inget av dessa är fel utan det är upp till betraktaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Hedenhös is back....det handlar inte om ekonomi, det handlar om hur man ser på damidrott och i förlängningen om hur man överhuvudtaget ser på jämställdhet. Efter att ha läst några av dina inlägg så känner jag det tämligen meningslöst att ha den diskussionen med dig.

Du hade ju ett litet skrytsamt inlägg där du hade kommit ihop dig med Timrå supporter och minsann skulle du inte ordna en längre sjukhus vistelse åt denne, det är väl så en riktig macho man agerar.... så som den betraktare jag är så säger jag som Stenmark (alpin skidåkare) ; Ingen mening att förklara för den som inget begriper
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Ja vaken som du träna så får du evigt liv minst haha. Många damer leker trolla bort sig sitta på ett gym o pruppa va häftigt hur gör man för att lyckas så bra som du o MODO STYF ????
Kommentera