1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474587 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1902991

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: nu läser jag varken ST eller ÖA men hur såg det ut när Modo spelade i SHL och Timrå i allsvenskan, hade Modo mer exponering i ST då? Ingen retorisk fråga utan undrar bara om nån vet. Kan tänka mig att det finns ett något större nyhetsvärde i SHL än allsvenskan, sen får man så klart sortera lite utefter lokala avvikelser. En fråga jag dock ställer mig när jag följer er diskussion är: läser folk fortfarande nyheter om sitt lag i lokalmedia? Finns det nyhetsvärde där?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Olle:
Bra poäng. För min del har HS/Modo Chanel ersatt nyheter i press. Det är ingen större skillnad på en krönikör jmf valfri användare på HS. Många ggr är tom anv. på HS mer initierade. Värvas någon spelare med anknytning till något annat HS-lag har man rätt bra info där, om än att man får selektera lite. Och sist inte minst så kan man till del själv vara med om att skapa innehållet i forumet vilket är rätt trevligt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Olle: stod ingenting om Modo inte en rad, t.o.m då Modo tog dubbla guld för junisarna nämndes det inte ens i St , ang nyhetsvärdet så är det lite som du tror inte mycket, St har under hela våren o halva sommaren haft artiklar om tik mest varje dag, läser inte men ser ju rubrikerna, handlar om ledare, f.d spelare i andra lag, tröjnummer....., ja det är ju så att tidningar idag säljer annonser på antal klick på sidorna, intresset för GIF o hockeylagen är stort i området så många utfyllnadsartiklar blir det, man kunde t.ex se förra årets SCA-cupmatcher för nån månad sen.....;)
Kommentera