1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482948 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1903220

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Vad tror vi då, kommer han ansluta till Modo?
På vissa sätt känns det redan klart, han tränar med laget i Modotröja, samt Hellkvists svar på om han visste något(om Toby sagt något till honom) var "ingen kommentar" med ett brett flin..:)
Men å andra sidan borde det isåfall redan vara officiellt.
Man skulle sälja många årskort bara med hans påskrift, hypen och PR runt Modo skulle bli enorm.

Vad tror ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Enligt modonews på instagram så valde Enström tillslut mellan Penguins och Modo,valet föll på Modo.
Nu vet vi inte om det är sant men utgår från det nu

Enligt Eliteprospects så har Penguins 7 backar på kontrakt och alla går före Enström i hierarkin. Förra säsongen så hade Enström en AAV på 5,750 miljoner,han skulle få max 1,400 miljoner nu. Tror själv inte på att Enström skulle stanna kvar i NHL för den summan. Om det nu är sant att Penguins var inblandat så vill nog Enström bara gå till en "contender". Ser inte att en "contender" skulle ta in Enström,iallafall inte nu. Kanske som sista pusselbit innan slutspelet. Men det är ju ett bra tag till slutspelet. I en artikel på hockeysverige så säger Enström att han har fått en del erbjudanden men inget intressant, Troligtvis så har det handlat om tvåvägskontrakt eller kontrakt av en klubb som är inne i en "rebuilding" fas.

Tror själv att Enström avvaktar tills han får ett till kontraktsförslag av en "contender" innan han beslutar sig, Men som sagt så tror jag inte att det kommer hända så blir Modo :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Jag tror att man säljer årskorten i alla fall, men det kan vara taktiskt så man vill presentera honom på någon presskonferens eller motsvarande som man planerar. När är upptaktsträffen?
Rimligen är det inget avtal som binder Tobbe som det i många fall kan vara mot NHL, men nu har mig veterligen alla magiska datum passerat.

Kanske handlar det om att man vill säkra extern finansiering om Tobbe vill få lite betalt också?
Kommentera