1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481061 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1903227

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Enligt modonews på instagram så valde Enström tillslut mellan Penguins och Modo,valet föll på Modo.
Nu vet vi inte om det är sant men utgår från det nu

Enligt Eliteprospects så har Penguins 7 backar på kontrakt och alla går före Enström i hierarkin. Förra säsongen så hade Enström en AAV på 5,750 miljoner,han skulle få max 1,400 miljoner nu. Tror själv inte på att Enström skulle stanna kvar i NHL för den summan. Om det nu är sant att Penguins var inblandat så vill nog Enström bara gå till en "contender". Ser inte att en "contender" skulle ta in Enström,iallafall inte nu. Kanske som sista pusselbit innan slutspelet. Men det är ju ett bra tag till slutspelet. I en artikel på hockeysverige så säger Enström att han har fått en del erbjudanden men inget intressant, Troligtvis så har det handlat om tvåvägskontrakt eller kontrakt av en klubb som är inne i en "rebuilding" fas.

Tror själv att Enström avvaktar tills han får ett till kontraktsförslag av en "contender" innan han beslutar sig, Men som sagt så tror jag inte att det kommer hända så blir Modo :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: tror också han inväntar ett bättre kontraktsförslag, skulle han bestämt sig för att stanna i Ö-vik så hade han redan gjort klart med Modo , som modofan hoppas man förstås att det inte kommer trots att man absolut inte missunnar honom en fortsättning ower there
Kommentera