1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1903818

Sv: Sca-cupen 2018
J F K:
I tillägg till dessa uttalanden läste jag i magasinet om SCA - cupen att de inte tränar mer än kring 40 min per pass för att sedan avbryta för näringsintag. Istället kör man fler pass per dag. Tydligen skall det ha vetenskaplig grund. Lite OT men tror Björns skånska mentalitet kommer gifta sig mkt bra med öviksbygden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sca-cupen 2018
Tarasov: Han ger liksom intrycket att allt han gör finns det en tanke bakom. som att han inte lämnar någonting alls åt slumpen. givetvis kommer inte alla beslut vara riktiga, men man kan nog vara rätt säker på att de föregåtts av en omfattande analys.

Sedan gillar jag att han verkar ha många idéer och intentioner kring anfallsspelet. väldigt många tränare verkar ha svårt för den biten. man kan träna uppspel och spelvändningar och power play, men sedan blir det väldig mycket upp till spelarna att själva lösa situationerna som uppkommer. (vilket jag tycker att Säcken led av. Därför lunde molins kedja göra så många poäng då han hade sådana lösningar, men tredje- och fjärdekedjan som saknar den kreativa kraften och rutinen har varit ofarliga.)
Kommentera