1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474555 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1903936

Sv: Sca-cupen 2018
Gavelo: Löven spelar tråkhockey från första nedsläpp. Är det utvecklande, nej. är det smart, sannolikt inte i förlängningen.

hade matchen varit i slutskedet av serien kunde jag tyckt att det var smart. nu tycker jag att det är kopiöst korkat då man knappast utvecklar sina spelare eller spelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sca-cupen 2018
J F K: Helt allvarligt, så vinner man 8 raka möten så har man gjort det på värdelöst spel? Löven har en röd tråd i sin gameplan med men som många av oss supportrar tycker är otroligt tråkig hockey men hellre tråkhockey och 3 poäng än massa mål och noll poäng
Kommentera

Sv: Sca-cupen 2018
Kul att se att modospelarna reagera åtminstone på den solklart fula tacklingen. Å det i en träningsmatch. Förra året reagera de knappt. Saknas det extra idag dock. Riktig träningsmatch... hade varit kul å se något lovande dock
Kommentera

Sv: Sca-cupen 2018
J F K: Man spelar match för match helt individuellt efter förutsättningarna och idag spelar man moget och ja väldigt tråkigt MEN man vinner matcher vilket Modo inte gör trots spelövertag osv.

Sen när det hettar till så kan inte Modospelarna hålla sig kyliga utan tappar matchen helt, löven är även där mognare och smartare.

Löven vinner fullt rättvist och visar åter igen att man är mognare, smartare och just nu bättre än Modo!
Kommentera