1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474676 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1903984

Sv: Sca-cupen 2018
Från Hörnefors: Ikväll var vi sämre. däremot tycker jag att ett par av de åtta matcherna framförallt avgjorts med tveksamma domslut. ikväll skulle Hellström haft en femma för den fula bentacklingen, men ikväll var också en match där vi aldrig var riktigt där.

dock kan man snacka hur mycket man vill om att matchen betyder något. spelarna lurar man inte så lätt. matchen betyder inte mer än vilken försäsongsmatch som helst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sca-cupen 2018
J F K:
Tycker man gör en helt ok match, udden framåt saknas i denna match. Men man lyckas få till farligheter ändå, men det får även motståndarna och deras sitter. En Hellkvist saknades arbetsmoral i per 1,2. Någon som har kolla på vilka som fick mindre istid i 3:e?

Pressen utan puck ser ut att kunna bli bra, känns inte så vilsekomna som för två år sen. Defensiven i egen zon känns också helt ok.
Kommentera

Sv: Sca-cupen 2018
J F K: men om jag ska vara kritisk. vi såg ingenting av ser frejdiga och flödande anfallsspelet vi såg mot Timrå. egentligen var det en riktig skitmatch där vi tog flera steg bakåt.

positivt var att vi ändå höll matchen jämn till slutet trots en bedrövlig insats. positivt var också att vi hela tiden försökte spela en offensivt hockey.
Kommentera