1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480347 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1904003

Sv: Sca-cupen 2018
J F K: Jaja, vi stannar så. Nåt skedande kan du glömma 😁

Jag tror Modo har tagit de där första, små stegen åt rätt håll. Struntat i stressen och byggt klokt men inte supersexigt. Största stjärnan (hittills) återfinns i tränarstaben.
Jag minns mina tankar om Timrå för ett par, tre år sen. "Yes, vi lever! Varje steg åt rätt håll ska firas, jag har inga högre krav än att föreningen tar små, små steg åt rätt håll för varje säsong."
Sen togs elefantkliv men det är en annan historia.

Jag är övertygad om att Modo blir topp 5 i år. Vad som helst mellan 1 och 5 är möjligt. Räcker det till SHL? Tja....om jag säger som så, jag tycker på förhand inte att skillnaden mellan (den förväntade) botten av SHL och (den förväntade) toppen av HA skiljer sig mer i år jmft med förra säsongen.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sca-cupen 2018
– Jag står fast vid den analysen. Vi har för många spelare som inte tycker att de behöver ta i för att de tycker att de är för bra, säger han och fortsätter:

Björn Hellkvist hade individuella samtal med spelare direkt efter matchen och berättar att det blir flera sådana den närmaste tiden.

Äntligen en tränare som slår näven i bordet. Och redan nu gör det ännu bättre. Han kan bli en mardröm för dom som bara tänkte glida runt och få ut lite lön. Han pekar på Modos problem dom senaste åren. Spelare som inte tar i- Hoppas hoppas vi får ändring på det nu.
Kommentera