1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479648 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1904011

Sv: Sca-cupen 2018
Så här skriver VK "Björklöven kör över Modo. Inte så att de spelade ut hemmalaget utan mer som en ångvält plattar ut asfalten. Modo-spelarna blev mosade i ordets rätta bemärkelse."
Känns som förnedring.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sca-cupen 2018
hanzon: Jag tycker att Löven var bättre än oss. Någon överkörning var det verkligen inte, men de var lite vassare, medan vi var för omständliga och långsamma för att skapa de riktigt heta chanserna. Mot Timrå hade vi massor av riktigt hyggliga chanser, men mot Löven var det tunnsått.

Sedan fick också Löven ledningen och kunde backa hem ett snäpp till och spela på kontring. De var skickliga på det.
Kommentera

Sv: Sca-cupen 2018
hanzon: Dem som såg matchen vet att det är bullshit, matchen var jämn, Modo förde spelet men saknade skärpa i sina avslut, dessutom blevblaget spretigt och fokuset hamnade tyvärr på domarna när man borde forcerat för en reducering och kvittering.
Löven spelade som JFK säger otroligt tråkigt och har lite flyt på sina 2 första mål, men man spelar smart efter sina förutsättningar och fick matchen lite dit man ville, man täpper till och kontrade på Modo som hade en del problem i defensiven.

Dagens största plus går till werna och några av dom ungtuppar som fick speltid, man visar inställningen som saknades hos en del andra.
Kommentera