1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1904045

Sv: Sca-cupen 2018
Gavelo: Nu ska man inte vara den som verkar surast och bara spyr galla.
Men när man sett de två första matcherna så känns det nästan som att jag ser "The making of" den inte allt för fina benämningen hackkyckling.
Aronsson har inte imponerat. Men får väl lite på att det blir något av killen då
vår sportchef verkar digga han rejält.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sca-cupen 2018
MorganaLefaey: Är inte Aronsson en "Toby fill in". Dvs han har en plats tills Toby signar....
Kommentera

Sv: Sca-cupen 2018
MorganaLefaey:
Nu har den värsta besvikelsen lagt sig något. Jag var så kopiöst irriterad igår, vilket med all säkerhet märktes.

Det var så mycket som lovade gott i timråmatchen. Att vi för första gången på riktigt många år verkade ha ett spel som i grunden var offensivt, utan att för den delen blotta oss bakåt. (Huras är väl den enda som spelat riktigt offensivt, men där fanns inte defensiv i vokabulären). Och så igår tycker jag att Modo inte bjöd till. Man var långsamma och slarviga. Jag ville så kopiöst gärna se att vi som sämst var lika bra som mot Timrå, men gärna att vi tagit ett par kliv till. Ett jäkla antiklimax helt enkelt:(

Det är väl klart att Löven får spela tråkigare hockey än oss och egentligen borde inte jag vara sur för att de spelar efter resurserna och den hockey Fagerwall behärskar... Jag hade förmodligen varit jätteglad om Säckens hockey hade fungerat ifjol och vi gnetat oss till en massa poäng... (Även om jag är förbaskat mycket nöjdare om vi dessutom kan spela en publikfriande och mer utvecklande hockey).
Kommentera