1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474577 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1905560

Sv: Modo - Mora SCA
Olle: En sak som känns oerhört bra är att vi får oavgjort mot ett SHL-lag även om vi inte spelar på topp. Vi var hyggligt nära Löven trots att vi gör en skitmatch.

Det finns liksom en helt annan jämnhet i spelet än så länge. Bara genom att inte torska varenda match när vi är mindre bra ger rätt många poäng. Jag hoppas topp fyra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora SCA
J F K: ja men ni kryssar mot SHL-lag två gånger och vinner över SHL-lag två gånger. Sen både mot SAIK och senast mot Timrå var ni tillbakapressade under långa stunder men så kan ju en hockeymatch vara mot nästan vilket lag som helst. Någon (kanske du?) menade att Timrå tar rätt dåliga avslut i senaste matchen, där håller jag bara delvis med och hyllar Hanses, i min mening suger han upp många puckar för att han är välplacerad. Nästan hela tiden. Som motståndarsupporter är det frustrerande att se, att man ofta behöver en Möller, Elias Pettersson eller en Holloway för att göra mål på dom där chanserna där det ”borde” bli mål.

Såg en del matcher med Modo förra säsongen och ni hade ju några hjärtattacksmatcher där motståndarna kvitterar sent, sånt får ni säkert se mindre av i höst.
Kommentera