1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1905565

Sv: Modo - Mora SCA
J F K: ja men ni kryssar mot SHL-lag två gånger och vinner över SHL-lag två gånger. Sen både mot SAIK och senast mot Timrå var ni tillbakapressade under långa stunder men så kan ju en hockeymatch vara mot nästan vilket lag som helst. Någon (kanske du?) menade att Timrå tar rätt dåliga avslut i senaste matchen, där håller jag bara delvis med och hyllar Hanses, i min mening suger han upp många puckar för att han är välplacerad. Nästan hela tiden. Som motståndarsupporter är det frustrerande att se, att man ofta behöver en Möller, Elias Pettersson eller en Holloway för att göra mål på dom där chanserna där det ”borde” bli mål.

Såg en del matcher med Modo förra säsongen och ni hade ju några hjärtattacksmatcher där motståndarna kvitterar sent, sånt får ni säkert se mindre av i höst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora SCA
Olle: Det jag menade var att Timrå inte tvingade Hanses att göra en förflyttning. Även om några skottlägen var rätt ok, så blir det inte alls lika farligt om Hanses (eller valfri målvakt) får koncentrera sig på skytten. Du skrev om Modos PP där pucken gick fort och man tog direktskott, vilket i princip är exakt motsatsen.

Det blev ju panik på slutet för man var inte trygga i systemet. Man blev passiva, lämnade någon extra meters lucka, sluta själv anfalla och då blir det lätt så att motståndarna gör mål.

Men, jag är väl den första att erkänna att försäsong är försäsong. Det är värt noll och ingenting om man inte kan spela bra i serien.
Kommentera