1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480353 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1907848

Sv: Apropå ingenting...
hk: Absolut. Med tanke på hur upprört det varit kommunen över bidrag till Modo Hockey så vore det dessutom snudd på självmord att göra någonting sådant. Vår nuvarande jumbotron skänktes väl av Tore Erkén och ett privat initiativ är väl enda möjligheten.

JAg tycker visst att det är trevligt med bra inramning, men det som jag i första hand vill ha ordning på är att få ned kö-tid i kiosker och barer. (Dessutom vill jag ha tillbaka stubben!!!)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Luleå fick väl sin ljusshow av nån GruvMojäng och Timrå sin fina jumbo-tråån av nån kär rik supporter. Fint tycker jag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Apropå barer köer mm, varför höjer inte klubbarna ambitionen på det som säljs. Har tagit en hamburgare på ett par arenor och förhållandet pris/kvalite är nog det lägsta man kan få. Den hyllade ”modoburgarem med tillhörande pommes” var verkligen ingen höjdare. Varför skall en malacopåse kosta 25kr(minns ej priset skall erkännas). Och kaffet måste det vara den billigaste skiten, varför inte kontakt något lokalt rosteri( eller det närmsta) och höja nivån lite. Är en överprisad delicatoboll verkligen det bästa man kan få fram....
Kommentera